top of page

OVER ONS

Waarom kiezen voor Melsam

Hoi daar! Ik ben Rinie van der Wiele, en samen met mijn geweldige team bij Melsam maken we al zo'n 30 jaar woonwensen waar. Sinds 2002 run ik dit klusbedrijf, en we hebben al heel wat mooie klussen geklaard - met een heleboel tevreden klanten, zowel thuis als op het werk.

Bij Melsam draait alles om jouw gemoedsrust. We geven deskundig advies, werken professioneel en bieden een solide garantie van 12 maanden op al onze klussen - zonder voorrijkosten, natuurlijk. En dankzij onze samenwerking met grote bedrijven en groothandels kunnen we topmaterialen aanbieden tegen voordelige prijzen.

Of het nu gaat om een kleine klus of een grote renovatie, we staan klaar om het van begin tot eind voor je te regelen. Dus leun achterover, ontspan en laat ons het zware werk voor je doen.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

MISSIE & VISIE

Bouwen aan Vertrouwen en Tevredenheid

Onze missie is om hoogwaardige bouw- en renovatiediensten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We streven ernaar om vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal te stellen in alles wat we doen, en om bij te dragen aan het creëren van duurzame en functionele leefruimtes waar mensen van kunnen genieten en trots op kunnen zijn.

Onze visie is om het meest betrouwbare en gewaardeerde bouw- en renovatiebedrijf in onze regio te worden. We streven ernaar om een ​​sterke reputatie op te bouwen op basis van kwaliteit, integriteit en klantgerichtheid. Door voortdurend te innoveren, te investeren in ons team en te luisteren naar de behoeften van onze klanten, streven we naar groei en uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze visie is om een ​​positieve impact te hebben op de levens van onze klanten door hen te helpen hun droomwoningen te realiseren en langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en respect.

bottom of page