top of page

Verduurzamen

Wij praten niet alleen over verduurzamen, maar we werken ook samen met jou om jouw huis energie-zuiniger en milieuvriendelijker te maken. We vertellen je niet alleen de voordelen van verduurzaming, maar ook hoe ons team van vakmensen je kan helpen deze veranderingen door te voeren.

Wat kan je doen?

Er zijn verschillende manieren om je huis te verduurzamen, en wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap. Denk aan:
 

 1. Warmtepompen
  Vervang je cv-ketel door een hybride warmtepomp voor een aanzienlijke besparing op je energierekening. Wij kunnen je adviseren over de beste opties en zorgen voor een vakkundige installatie.
   

 2. Isolatie
  Naden en kieren isoleren vermindert warmteverlies. Onze experts gebruiken tochtstrips en kit om je huis beter te isoleren, waardoor je direct bespaart op energiekosten.
   

 3. Spouwmuurisolatie
  Laat je spouwmuur isoleren door onze deskundigen voor een snelle en efficiënte manier om je huis energiezuiniger te maken.
   

 4. Glasisolatie
  Upgrade naar energiezuinig glas voor een betere warmte-isolatie en een comfortabeler leefklimaat. Ontdek hoe subsidies en leningen de investeringskosten kunnen verlagen.

Ontdek meer over onze duurzame oplossingen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Begin met isolatie. Goede isolatie houdt niet alleen warmte vast, maar kan ook aanzienlijke besparingen opleveren. Subsidies van de overheid maken dit nog aantrekkelijker. Overweeg spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of vloerisolatie. Dubbel glas vervangen door driedubbel glas of HR++ glas draagt ook bij aan betere isolatie en wordt deels gesubsidieerd.

 • Eigen energie opwekken
  ​Zonnepanelen zijn een slimme investering om (deels) je eigen energie op te wekken. Controleer de geschiktheid van je dak en geniet van lagere energiekosten. Overweeg ook een warmtepomp voor een duurzame verwarmingsoplossing. Wij staan klaar om je te adviseren over de beste aanpak voor jouw woning.

   

 • Subsidies bij het verduurzamen
  Het goede nieuws is dat het verduurzamen van je woning deels gesubsidieerd kan worden. Ontdek de mogelijkheden van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE's en de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor eigenaren van koopwoningen. Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van deze subsidies.

 • Vraag hulp aan ons
  Wil je concrete stappen zetten naar een duurzamer huis, maar weet je niet waar te beginnen? Melsam staat voor je klaar. Wij bieden niet alleen deskundig advies, maar helpen je ook met de praktische uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen jouw woning kunnen verduurzamen.

Hoe kun je je woning verduurzamen?

bottom of page