top of page

Twee dakkapellen plaatsen inclusief een badkamer

Bijgewerkt op: 2 apr. 2021

En door naar de volgende klus! We zijn op 18 februari gestart met twee dakkapellen plaatsen inclusief een badkamer op de zolder. Over deze klus waren wij heel enthousiast. De renovatie van de zolder heeft in totaal 4 weken geduurd

Om zoveel mogelijk contact te vermijden in een tijd van geen handen schudden communiceren wij vooral digitaal. Onze gesprekken zijn telefonisch en via e-mail gegaan. De klant heeft al zijn wensen doorgegeven en op basis hiervan heb ik een prijs opgave gemaakt. Nadat de klant deze bekeken heeft en hier tevreden over was zijn we uitgenodigd om langs te komen om een officiële offerte op te stellen. Eenmaal akkoord met de klant konden we beginnen.


De klant wilde graag extra leefruimte op de zolder. Daarom zijn we begonnen met het plaatsen van 2 dakkapellen. Deze stonden in 2 dagen waterdicht en afgewerkt op het dak.


Nu konden we gaan beginnen met de afbouw aan de binnenkant van de dakkapellen en het opbouwen van de slaapkamer met open badkamer.

Het gedeelte bij het bad is compleet betegeld en is voorzien van een radiator en tv.

Voel jij je hier ook helemaal door geïnspireerd? Neem contact op en dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.118 weergaven0 opmerkingen
bottom of page