top of page

Paar projecten uit 2023

Bijgewerkt op: 9 feb.

Bij Klusbedrijf Melsam streven we ernaar om niet alleen kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden af te leveren, maar ook om de unieke verhalen achter elk project te delen.


Project 1: Dakvernieuwing in Bergen op Zoom

Een dakvernieuwing is meer dan alleen het vervangen van dakbedekking. Het is een kans om de algehele structuur te verbeteren, energie-efficiëntie te verhogen en esthetische waarde toe te voegen aan de woning. In Bergen op Zoom stonden we voor een uitdaging die we met trots hebben omarmd.


Wat kwam erbij kijken?
  • Inspectie en Analyse: We begonnen met een grondige inspectie van het bestaande dak. Hierbij keken we niet alleen naar de staat van de dakbedekking maar ook naar de dakstructuur en eventuele isolatie.

  • Duurzame Keuzes: Bij Klusbedrijf Melsam streven we naar duurzaamheid. We hielpen onze klant bij het kiezen van energie-efficiënte materialen en verbeterden de isolatie om de energiekosten te verlagen.

  • Esthetische Afwerking: Een dak kan een statement maken. Samen met de klant kozen we voor materialen die niet alleen functioneel waren, maar ook de esthetiek van de woning verbeterden.


Het Resultaat:

Een vernieuwd dak dat niet alleen de duurzaamheid van de woning verhoogde maar ook een visuele transformatie teweegbracht. Onze klant in Bergen op Zoom geniet nu van een beter geïsoleerd en stijlvol dak.


Dakvernieuwing in Bergen op ZoomProject 2: Dakkapel in Dinteloord

Een dakkapel voegt niet alleen ruimte toe aan een woning, maar kan ook de lichtinval en het algemene comfort verbeteren. In Dinteloord kregen we de kans om een prachtige dakkapel toe te voegen aan een bestaande woning.


Wat kwam erbij kijken?
Dakkapel in Dinteloord
  • Ontwerp en Planning: Samen met de klant werkten we aan een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch was. We zorgden ervoor dat de dakkapel naadloos paste bij de architectuur van de woning.

  • Constructie: Ons ervaren team zorgde voor een vakkundige en efficiënte bouw van de dakkapel. We hielden rekening met alle technische aspecten en zorgden voor minimale verstoring van het dagelijkse leven van de bewoners.

  • Afwerking en Tevredenheid: Het succes van een project wordt weerspiegeld in de tevredenheid van onze klanten. De enthousiaste reactie van de klant in Dinteloord bevestigt de kwaliteit en zorg die we in ons werk stoppen.


Het Resultaat

Een prachtige dakkapel die niet alleen extra ruimte toevoegt, maar ook de uitstraling van de woning verbetert. De klant in Dinteloord is niet alleen tevreden, maar ook trots op de nieuwe toevoeging aan hun huis.

2024 Project 3: Uitbreiding in Dordrecht

Een uitbreiding van een woning is de perfecte manier om extra ruimte toe te voegen en de functionaliteit van een huis te vergroten. In Dordrecht zijn we onlangs een uitbouwproject begonnen dat de levenskwaliteit van de bewoners aanzienlijk gaat verbeteren.


Hoe hebben we dit aangepakt:
  • Samenwerking met de klant: We werkten nauw samen met de klant om hun behoeften en wensen volledig te begrijpen, zodat het ontwerp naadloos aanslaat bij hun levensstijl.

  • Kwalitatieve bouwmaterialen: We kiezen hoogwaardige materialen om niet alleen duurzaamheid te garanderen maar ook om de uitbreiding naadloos te laten passen bij de bestaande structuur.

  • Projectmanagement: Ons team zorgt voor een vlotte en goed gecoördineerde uitvoering, waardoor de bewoners snel van hun nieuwe ruimte kunnen gaan genieten.


Het Resultaat:

Het resultaat zal later dit jaar te zien zijn op de website!


Uitbreiding van een woning in Dordrecht

Onze Trots

Alle drie de projecten illustreren het vakmanschap en de toewijding die Klusbedrijf Melsam in elk project stopt. We zijn trots op de tevredenheid van onze klanten en het feit dat we bijdragen aan de transformatie van woningen.Heb je plannen voor een project in Bergen op Zoom, Dinteloord, Dordrecht of elders? Neem contact met ons op! We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideeën en dromen.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page