top of page

Uitbouw 01-2020

Bijgewerkt op: 2 apr. 2021

In januari 2021 kregen we een nieuwe opdracht: de klant wilde extra woonoppervlakte doormiddel van een uitbouw. De uitbouw is 3 meter diep en 6 meter breed en heeft in totaal 5 weken geduurd.

Uitbouw met kunststoffen schuifpui

In verband met Covid-19 communiceren we zoveel mogelijk via telefoon en e-mail. De klant heeft telefonisch uitgelegd wat de precieze wensen waren en aan de hand daarvan heb ik een prijsopgave gemaakt. Hier was de klant tevreden over en zijn we doorgegaan met de volgende stappen. We hebben een afspraak gemaakt met de klant om langs te komen en nadat we het huis hebben bekeken kon een offerte opgemaakt worden. Hier ging de klant akkoord met en konden we gaan starten.


Een uitbouw komt in verschillende vormen voor wat invloed heeft op de fundering. De klant wilde graan een uitbouw met een stenen constructie en hiervoor hebben wij een fundering geplaatst met palen en beton.Als de fundering ligt kunnen we door met het bouwen van de muren. Zowel de buitenmuur als de binnenmuur zijn van baksteen waardoor het een perfecte match is met het oorspronkelijke huis.De muren staan en de gloednieuwe pui is geplaatst en helemaal afgewerkt. Omdat de klant graag de woonkamer wilde verlengen hebben we de oude buitenmuur afgebroken en hebben we deze gestabiliseerd doormiddel van een steunbalk.De aanbouw staat! We wachten nog op de laatste foto’s van de klant dus op het eindresultaat moeten jullie nog even wachten. Wordt vervolgd!

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page