top of page

Van veranda naar uitbouw

Bijgewerkt op: 3 feb.

De veranda was toe aan een opfrisser, een moderne make-over om het oude te vervangen door het hedendaagse. Met een solide fundering als basis werd het tijd om het verouderde jasje van de veranda af te werpen en te starten met een nieuw leeg canvas.


Het proces van de veranda

Na het verwijderen van wanden en vloeren begon het proces van vernieuwing. Een betonnen vloer werd gegoten, wat resulteerde in een totale toewijding van 5 werkdagen aan deze transformatie. Op de foto's is te zien hoe het nieuwe skelet van de veranda vorm begint te krijgen.
De opdrachtgevers kozen voor een moderne touch met een antraciete gevel. Door samen te werken met diverse groothandel bedrijven, werd de gevel in samenspraak besteld. Dit niet alleen om extra garantie te verkrijgen, maar ook om een kosteneffectieve oplossing te realiseren.


Het proces van de opbouw van de veranda

De keuze viel op keralit als gevelbekleding, een milieubewuste optie die ook esthetisch aantrekkelijk is. Met keralitplaten verdwijnen zichtbare schroeven naar de achtergrond. Door zorgvuldige materiaalkeuzes en kleurafstemming werd niet alleen de veranda vernieuwd, maar ook de waarde van het hele huis verhoogd.


Op de foto's is te zien hoe de deuren en kozijnen als één geheel worden geplaatst, waarbij later het glas zorgvuldig is ingevoegd. De aandacht voor detail in het ontwerp en de keuze van materialen komt duidelijk naar voren.De veranda is niet alleen getransformeerd, maar heeft ook een eigentijdse uitstraling gekregen die de hele woning naar een hoger niveau tilt.

Het resultaat van de veranda deuren


Het resultaat van de veranda ramen


Ben je geïnspireerd geraakt door deze opmerkelijke transformatie? Wil je ook jouw veranda nieuw leven inblazen en de waarde van je huis verhogen? Ontdek de mogelijkheden van een moderne make-over en creëer een stijlvolle buitenruimte die past bij jouw smaak en levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je droomveranda werkelijkheid worden.


79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page